Ontwerp en bestel je bedrukte zwemspullen via Zwemprint.nl.
Wij bedrukken zwemproducten in kleine oplage, al vanaf slechts 50 stuks.

Bestel gemakkelijk zelf je bedrukte badmutsen, zwemplankjes, pull buoys, zwembandjes of flexibeams.
Het bedrukken van zwemspullen is ideaal voor het uitdragen van de naam van een sponsor tijdens een zwemwedstrijd of om je eigen naam, merk, logo of mascotte onder de aandacht te brengen. Met onze bedrukkingsservice kun je ook gemakkelijk zelf een private label op de markt brengen. Met Zwemprint.nl ben je zichtbaar in water.

Badmutsen bedrukken
Ontwerp zelf je bedrukte badmuts. Bedrukking is mogelijk tot 6 verschillende kleuren. Er zijn verschillende badmutsen leverbaar die geschikt zijn voor bedrukking.
Wil je een duurzame badmuts en comfort, kies dan voor het bedrukken van een silicone badmuts, deze zijn leverbaar in kinder maten en volwassen maten. Heb je een badmuts nodig voor een zwemevent of zwemwedstrijd en voor eenmalig gebruik, kies dan voor het bedrukken van een latex badmuts, dat is goedkoper. Badmutsen kunnen bedrukt worden in kleine oplagen, al vanaf slechts 50 stuks.

Zwemplankjes of pull bouys bedrukken
Wil jij zwemtrainingsproducten bedrukken? Dat kan, wij kunnen zwemplankjes en pull buoys bedrukken in één kleur. Het bedrukken van zwemtrainingsproducten is hartstikke handig voor zwemverenigingen, zo kunnen zij zwemproducten uit elkaar houden of extra attentiewaarde richten op hun verenigingsnaam of naam van de sponsor. Er zijn verschillende modellen zwemplankjes leverbaar, met en zonder handvaten. Het bedrukken van pull buoys is ook mogelijk op de zijkant van de beendrijver. Er zijn verschillende formaten pull buoys leverbaar voor dames, heren en junioren. Bedrukking is mogelijk vanaf 50 stuks.

Flexibeams bedrukken
Flexibeams worden ook wel pool noodles genoemd en zijn flexibele cilinders gemaakt van foam. Flexibeams worden veel gebruik in het zwemonderwijs, bij aquafitness of als waterspeelgoed. Flexibeams nodigen uit tot zwemmen en spelen en zien er attractief uit. Het bedrukken van flexibeams is mogelijk in één kleur en vanaf 240 stuks.

Zwemprint.nl levert bedrukte zwemproducten aan organisatoren van zwemwedstrijden en triathlons, maar ook aan professionele gebruikers en b2b klanten. Ben je wederverkoper van zwemproducten en wil je gebruik maken van onze bedrukkingservice? Neem dan contact met ons op.

Zwemprint.nl – Zichtbaar in water.